Archieven

Bundelz betalen per kilometer

Nationale Nederlanden en Vodafone starten een proef waarbij je als automobilist betaalt per duizend gereden kilometers. Bij de autoverzekering betaal je per duizend kilometers ongeveer 50 Euro (WA) en 70… Lees verder »

Autoverzekering DeltaLloyd Basis en Plus

Vandaag wordt ons productassortiment van Delta Lloyd uitgebreid met de autoverzekeringen Basis en Plus. Deze verzekeringen worden standaard meegenomen in ons vergelijkingsmodule. Dus ga nu snel je autoverzekering vergelijken en… Lees verder »

Autoschade zelf betalen of claimen?

Je autoverzekering wordt duurder als je een schuldschade claimt op de autoverzekering. Het heeft namelijk invloed op je schadevrije jaren. Wanneer is het nu verstandig om de schade voor eigen… Lees verder »

ASR verhoogt premie autoverzekering

Asr heeft het afgelopen jaar hogere schadebedragen moeten uitkeren dan begroot. Dit heeft te maken met de stijgende kosten van letselschade en autoreparaties. Om ervoor te zorgen dat in de… Lees verder »

Oplichting autoverzekering

In Engeland zie je de trend al jaren, maar in Nederland komen ook steeds meer signalen van georganiseerde bendes die de verzekering oplichten. Het afgelopen jaar is het aantal fraudegevallen… Lees verder »

Autoverzekering vergelijken loont

Je autoverzekering vergelijken is een noodzaak. Het blijkt dat op de markt voor motorrijtuigenverzekeringen de situatie nog even zorgwekkend is als in het jaar 2014. Dit stelt De Nederlandsche Bank… Lees verder »

Autoverzekeraars hebben het zwaar

Aan de premies van de autoverzekering zou je het soms niet zeggen, maar door de enorme concurrentie op de markt van autoverzekeringen staat de winst onder druk. Eigenlijk wordt er… Lees verder »