Aanpassing reisverzekering ASR en de Goudse

      Reacties uitgeschakeld voor Aanpassing reisverzekering ASR en de Goudse

De Goudse en a.s.r. hebben wijzigingen doorgevoerd in de doorlopende reisverzekering. We geven je een overzicht van de aanpassingen.

De Goudse
De Goudse heeft de Aanvullende Voorwaarden van de doorlopende reisverzekering aangepast en verduidelijkt. De wijzigingen zijn uitsluitend van toepassing voor nieuwe verzekeringen en dit zijn de belangrijkste verschillen:
– Aanvullende dekkingen gelden voortaan voor een heel jaar i.p.v. een bepaalde periode.
– De maximale vergoeding voor berging, stalling en vervoer van een motorrijtuig en/of de aanhanger naar een garage is verhoogd.
– Er is geen dekking voor bagage indien er zonder overnachting een uitstapje naar het buitenland wordt gemaakt.
– Betaal je de reissom voor reisgenoten die niet verzekerd zijn op de polis? Daar is nu ook dekking voor als er om een geldige reden wordt geannuleerd.

a.s.r.

De doorlopende reisverzekering van a.s.r. is vernieuwd met meer keuzemogelijkheden, waardoor de verzekering nog beter afgestemd kan worden op de wensen van uw klant. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:
– Aan de maximale reisduur is een extra termijn toegevoegd. Uw klant kan nu kiezen tussen maximaal 60, 90 en 180 dagen.
– Bij de aanvullende dekking Bagage geldt niet langer een standaard verzekerd bedrag. Vanaf nu is er keuze uit 3 verzekerde bedragen.
– Het aantal gedekte gebeurtenissen bij de keuzedekking Annulering is uitgebreid met de volgende gebeurtenissen: uitval van zaakwaarnemer, onverwacht herexamen, beĆ«indiging van een duurzame relatie met een gemeenschappelijk huishouden, overlijden, ernstig ziek worden, of een ernstig ongeval van hond, kat of paard en het onverwacht kunnen ophalen of toegewezen krijgen van een adoptiekind.
– De vergoeding voor extra verblijfskosten bij de aanvullende dekking Hulp en huur vervoermiddel is verhoogd.