Bundelz betalen per kilometer

      Reacties uitgeschakeld voor Bundelz betalen per kilometer

Nationale Nederlanden en Vodafone starten een proef waarbij je als automobilist betaalt per duizend gereden kilometers. Bij de autoverzekering betaal je per duizend kilometers ongeveer 50 Euro (WA) en 70 Euro All Risks (Wa en Casco).

Autoverzekering vergelijken

Rijd je ongeveer 7500 kilometer per jaar dan moet er voor een All Risk situatie dus al gauw 525 Euro betalen. In vele gevallen is dan een “normale” autoverzekering via onze vergelijkingsmodule al een stuk goedkoper.

Autoverzekering vergelijken

Vaste Premie

omdat de premie niet varieert per woonplaats, type auto, schadevrije jaren of leeftijd van de bestuurder zal er dus geen rekening gehouden worden met factoren die je autoverzekering een stuk voordeliger kunnen maken. Ook blijven de bundels maar een jaar geldig, daarna vervallen ze.

Autoverzekering vergelijken

Proef

Op dit moment wordt het product op proef aangeboden. Intrasurance doet de administratie. De proef wordt aangeboden voor een selecte doelgroep met minimaal acht schadevrije jaren. U moet minstens 30 jaar zijn en de cataloguswaarde mag niet hoger zijn dan 30.000 Euro. Het is ons op dit moment nog niet bekend of je ook schadevrije jaren opbouwt. Deze zijn nodig dat mocht je ooit weer eens naar een “gewone” verzekering over willen stappen je meer korting krijgt.

Autoverzekering vergelijken